Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Avalon este format din camere bine dotate si apartamente de lux. Camerele cu ofera vedere panoramica la Marea Ionic, iar unele pot gazduiti o a treia persoana pe o canapea extensibila. Suitele au propriile lor piscina privata. In plus, exista un teren de tenis in lumina zilei si o piscina dispozitia oaspetilor.

Localizare: Situat pe un deal inverzit in Stavros Bochali, deasupra orasului Zakynthos, la aproximativ 1 km de plaja EOT, la 3,5 km de plaja Tsilivi si la 5 km de la aeroport.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individual (gratuit), telefon direct, siguranta cutie de depozit (taxa suplimentara de 3 EUR pe zi), TV de 32 inch (cu canale prin satelit), mini-frigider, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par, telefon la baie, balcon, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbare prosoape (zilnic), schimbare lenjerie (3 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, lift, depozit de bagaje, TV prin satelit lounge, Wi-Fi in toate zonele publice (gratuit), piscina (10:00-18:00), prosoape la piscina (gratuit), terasa , sezlonguri si umbrele de soare pentru piscina (gratuit), gradina, parcare (gratuita), inchiriere de masini/biciclete (contra cost), trusa de prim ajutor, medic de garda (contra cost)

Web site: https://avalonpalacehotel.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie