Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul localității Argassi, la cca 5 minute de plaja cu nisip și pietriș.

Dotări

Aparthotelul oferă 161 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de ingrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) in spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un minifrigider. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. O altă facilitate oferită este un uscător de păr.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa insorită. Clienții pot alege intre diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care tenis, volei, tenis de masă, biliard, un spa, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Clienții sunt răsfățați cu o ambianță confortabilă in restaurantul de nefumători. Aparthotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și regim all inclusive. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie