Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află într-un cartier liniștit la Laganas.

Dotări

Clienții pot petrece noaptea în 54 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O facilitate a hotelului este camera de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, există un birou și un seif contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de hidrobicicletă, canoe și scufundări subacvatice. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive yoga în interior. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie