Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Delta Dunării

TULCEA – Oraşul de la Porţile Deltei Dunării

12 – 16 iulie 2021

Insotitor dl profesor Paul Blidaru - Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Luni, 12 iulie 2021

Ora 07.00 plecare din Bucuresti cu autocarul, din parcarea Cina, de langa Ateneul Roman, sau din fata Palatului Regal, pe traseul Fundulea – Calarasi. Traversarea Dunarii cu bacul (4 lei / pers) si continuarea excursiei la Ostrov si vizitarea manastirii Dervent. Se viziteaza apoi Grota Sf. Andrei si manastirea. Se continua excursia la Adamclisi cu vizitarea monumentului Trophaeum Traiani, ridicat de romani ptr. a sarbatori cucerirea Daciei. Sosire la Constanta, vizitarea statiunii Mamaia, timp liber ptr. baie si plaja, dejun pe cont propriu, aproximativ 2 ore. Deplasarea cu autocarul spre Histria, cu vizita cetatii si apoi a celui mai vechi oras de pe teritoriul actualei Românii – fondat de colonistii greci veniti din Milet la mijlocul secolului al VII-lea î.H. Dupa vizita acestui loc se pleaca spre Tulcea. Cazare la hotel Delta 3 *. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2 a, Marti, 13 iulie 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30 – 08.30), plecare cu vaporul pe bratul Chilia – Ceatalchioi – Pardina – Ismail – Chilia Veche. Debarcare si vizitare 1 ora. Dejun pescaresc pe vapor cu vin de la podgoria Niculitel. Se continua deplasarea pe canalul Sireasa. Intoarcerea la Tulcea in jurul orei 20:00. Cina la hotel Delta la ora 20:30.

Ziua a 3 a, Miercuri, 14 iulie 2021

Dupa mic dejun, tip bufet suedez (servit intre orele 07.30 – 08.30) plecare cu vaporul pe bratul Sulina, pe traseul pe traseul Maliuc – Lebada – Sulina – barajul si farul Sulina – golful Musura (imparatia pasarilor). Se ajunge la intrarea Dunarii in mare. Debarcare in portul Sulina si timp liber ptr. vizita orasului, o ora si jumatate. Intoarcerea pe vapor ptr. un dejun pescareasc cu vin de Niculitel. Dupa pranz, intrarea pe Dunarea Veche (practic in inima deltei) – Lebada – Milla 23 – Canalul Olguta – Canalul Sontea, lacurile Nebunu, Furtuna si Baclanesti – Canal 35. Intoarcere la Tulcea, cazare la hotel Delta. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 4 a, Joi, 15 iulie 2021

Dupa mic dejun, tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 – 08.30, plecare cu vaporul pe bratul Sf. Gheorghe – pe traseul Nufarul – Icanii de Sus – Balteni – Mahmudia – Uzlina. Debarcare la complexul turistic Cormoran.Timp liber ptr. odihna si relaxare – la terase, picina, pescuit, etc. Intoarcerea la vapor ptr. masa de pranz, cu vin de Niculitel. Plecarea spre Tulcea. Sosirea la hotel Delta la ora 18.00. Timp liber la dispozitia turistilor ptr. odihna sau vizite individuale. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 5 a, Vineri, 16 iulie 2021

Dupa mic dejun bufet suedez, servit intre orele 08.00 si 09.00 plecare cu autocarul la manastirile din Nordul Dobrogei: Celic – Dere, Cocosul, Saon. Intoarcere la ora 13.30 la Tulcea, la hotel Delta, ptr dejun. Dupa dejun, plecarea spre Bucuresti pe traseul Harsova – Tandarei – Slobozia – Malu (popas) – Urziceni – Bucuresti. Sosire in parcarea Cina la ora 21:00.

Loc in camera DUBLA - Dela 1.600 lei

Loc in camera SINGLA - De la 1.855 lei

A 3-a pers pat suplimentar in cam DUBLA - De la 1.600 lei

Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar in cam. DUBLA - De la 1.340 lei

Servicii incluse:

– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*

– 4 nopti de cazare si mesele conform programului (mic dejun tip bufet si cina – meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei sau vinul regiunii)

– 3 excursii, cite una in fiecare zi, pe cele trei brate ale deltei

– insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru, ghidul excursiei

Servicii neincluse:

– bauturile din timpul meselor (altele, in afara de cele din program)

– intrarile la obiectivele turistice

– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, loc in camera dubla, se considera turist inscris. Se va achita diferenta dupa cum urmeaza: 500 lei pana pe 14.06.2021, iar restul de 550 lei, pana la data de 28.06.2021.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu 30 zile inainte de plecare

b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu 15 zile inainte de plecare

c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu 7 zile inainte de plecare

Se va achita tariful stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Consumul de la minibar si alte servicii din restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.