Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT DELTA DUNĂRII

Circuit DELTA DUNĂRII

22 – 26.07.2024
 
TULCEA – Oraşul de la Porţile Deltei Dunării

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru
 
REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro
 

 
Ziua 1, Luni 22 iulie 2024
Ora 07.00 plecare din Bucuresti cu autocarul, din parcarea Cina de langa Ateneul Român sau din fata Palatului Regal, spre Călăraşi. Traversarea Dunării cu bacul, daca permite nivelul apei. Continuarea excursiei la Ostrov si vizitarea mănăstirii Dervent. Se viziteaza apoi Grota Sf. Andrei si mănăstirea. Destinatia urmatoare este Adamclisi unde se viziteaza muzeului Trophaeum Traiani, ridicat de romani pentru a sarbatori cucerirea Daciei. Sosire la Constanţa. Vizitarea staţiunii Mamaia, timp liber pentru baie in mare si plaja, dejun pe cont propriu (la terasa Siret, zona La Butoaie) aproximativ 2 ore si 1 sfert. Deplasare cu autocarul spre Histria. Vizitarea cetatii si apoi a celui mai vechi oras de pe teritoriul actualei Românii, oras fondat de colonistii greci veniti din Milet la mijlocul secolului VII – î.H. Se pleaca spre Tulcea. Cazare la hotel Delta 3*. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Marţi 23 iulie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.15 - 08.15), plecare cu vaporul pe braţul Sulina – Maliuc – Crişan – Sulina – Bara Sulina – Golful Musura (Împărăţia păsărilor) – Farul Vechi si intrarea Dunării in mare – Sulina. Vizitarea Catedralei Ortodoxe si baie in mare, la plaja Sulina (2 ore si 1 sfert). Dejun pescaresc pe vapor cu vin de Niculiţel. Restaurantul de pe vapor este dotat cu aer conditionat. Intoarcere la Tulcea, la hotel Delta. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 3-a, Miercuri 24 iulie 2024
Dupa micul dejun, tip  bufet suedez (servit intre orele 07.15 - 08.15), plecare cu vaporul la ora 08.30 pe braţul Sulina – Complexul Turistic Lebăda, intrare pe Dunărea Veche (inima Deltei) - Mila 23- canalul Olguţa – Canalul Şontea – Lacul Nebunu (scurt popas) - Lacul Fortuna – Lacul Băclănești. Dejun pescareasc pe vas cu vin de Niculiţel. Dupa dejun plecare pe Canalul 36 la Tulcea. Cina la rest hotelului la ora 20.30. 

Ziua a 4-a, Joi 25 iulie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.15 – 08.15), plecare cu vaporul la ora 08.30, pe traseul braţul Sf. Gheorghe – Nufărul – Bălteni – Mahmudia – Uzlina – Complexul Turistic Cormoran. Debarcare si vizitare 2 ore. Croaziera pe lacul Uzlina cu catamarane de 8 – 10 locuri (optional, contra cost). Dejun pescaresc pe vapor cu vin de Niculiţel. Intoarcere la Tulcea pe acelasi traseu. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Vineri 26 iulie 2024
Dupa micul dejun bufet suedez (servit intre orele 07.30 si 08.30), plecare cu autocarul la mănăstirile din Nordul Dobrogei – zona Niculiţel: Celic – Dere, Cocoş, Saon. Intoarcere la Tulcea la ora 13.30, la hotel Delta pentru dejun. Plecare apoi spre Bucureşti pe traseul Hârşova – Giurgeni - Ţăndărei – Slobozia – autostrada A2 – Bucureşti. Sosirea in parcarea Cina la ora 21.00.


Loc in camera dubla: De la 2.180 lei
Loc in camera singla: De la 2.440 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 2.180 lei
Copil 7 - 11,9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.920 lei

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 4 nopti de cazare si mesele conform programului (mic dejun tip bufet si cina - meniu 3 feluri servite la masa si vinul casei sau vinul regiunii)
- 3 excursii, cate una in fiecare zi, pe bratele Deltei Dunării – Sulina si Sf. Gheorghe, cu dejun pe vas
- insotitor din partea agentiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru, ghidul excursiei

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (cele în plus faţă de program)
- intrările la obiectivele turistice
- asigurări medicale

Nota: pretul este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 700 lei din contravaloarea pachetului turistic, loc in camera dubla, se considera turist inscris. Se va achita diferenta dupa cum urmeaza: 800 lei pina pe 28.06.2024, iar restul de 680 lei pana la data de 12.07.2024.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, pen alizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul  14 – 28.06.2024
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  28.06 – 12.07.2024
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 12 - 19.07.2024

Se va achita pretul stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetuluii turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, la momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl  Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Minsterul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.