Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT DELTA DUNĂRII 1

Circuit DELTA DUNĂRII 1
25 – 29 Iulie 2022 

TULCEA – Oraşul de la Porţile Deltei Dunării

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.roZiua 1, Luni, 25 iulie 2022
La ora 07.00 plecare din Bucureşti cu autocarul, din parcarea Cina, de lângă Ateneul Român sau din faţa Palatului Regal, pe traseul: autostrada II Fundulea – Călărasi. Traversarea Dunării cu bacul si continuarea excursiei la Ostrov. Vizitarea mănăstirii Dervent. Se vizitează apoi Grota Sf. Andrei şi mănăstirea.
Se continua excursia la Adamclisi. Vizitarea muzeului Trophaeum Traiani, ridicat de romani pentru a sărbători cucerirea Daciei. Sosire la Constanţa, vizitarea staţiunii Mamaia, timp liber pentru baie şi plajă, dejun pe cont propriu (aprox. 2 ore şi jumătate). Deplasare cu autocarul spre Histria, cu vizitarea cetăţii si apoi a celui mai vechi oraş de pe teritoriul actualei Românii – fondat de coloniştii greci veniţi din Milet la mijlocul secolului VII – a. Ch. Se pleacă apoi spre Tulcea. Cazare la hotel Delta 3 *. Cină la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Marţi, 26 iulie 2022
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 07.00 - 08.00). Plecare cu vaporul pe braţul Sf. Gheorghe (109 km). Debarcare în oraşul Sf. Gheorghe (Delta)  – plaja Europa – vizitare şi timp pentru plajă şi baie (1 oră şi 1/2). Dejun pescăresc pe vapor cu vin de Niculiţel. Restaurantul de pe vapor este dotat cu aer condiţionat. Întoarcere la Tulcea, la hotel Delta. Cină la restaurantul hotelului la ora 21.00.

Ziua a 3-a, Miercuri, 27 iulie  2022
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 08.00 - 09.00). Plecare cu vaporul pe braţul Sulina, portul Sulina – intrarea Dunării in mare  - Farul – Golful Musura (împărăţia păsărilor) – braţul Sulina.  Debarcare in portul Sulina şi timp liber pentru vizitarea oraşului, a Catedralei Ortodoxe, a farului vechi şi a muzeului George Georgescu. Opţional se poate face plajă la mare (se ajunge cu maxi-taxi). Timp la dispoziţie – 1 oră şi ½. Întoarcere la vapor pentru un dejun pescăresc cu vin de Niculiţel. După prânz plecare spre Tulcea. Sosire în jur de ora 18.00 la hotel Delta. Cină la rest hotelului la ora 20.30. 

Ziua a 4-a, Joi 28 iulie 2022
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 08.00 - 09.00).  Plecarea cu vaporul pe traseul Tulcea - bratul Tulcea - Canal Mila 36 - Canal Sireasa - Canal Sontea - Rezervatia de pasari "Lacul Nebunul" - Canal Sontea - Canal Sireasa - Canal Sireasa de Nord - Canal Trofilca - bratul Tulcea - Tulcea. Dejun pe vapor  in inima deltei cu vin de Niculiţel. Dupa dejun, plecarea la Tulcea, sosirea la hotel Delta in jur de 16:00. Timp liber la dispozitia turistilor pentru odihna si vizite individuale. Cina la restaurantul hotelului la ora 20:30.

Ziua a 5-a, Vineri, 29 iulie 2022
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 08.00 - 09.00). Plecare cu autocarul spre mănastirile din Nordul Dobrogei: Celic – Dere , Cocoş,  Saon. Întoarcere la Tulcea  la ora 13.30, la hotel Delta, pentru dejun.
Dupa dejun, plecare spre Bucureşti pe traseul Hârşova – Ţăndărei – Slobozia – autostrada II – Bucureşti. Sosire în parcarea Cina la ora 21.00.


TARIFE*:
Loc in camera dubla: De la 1.700 lei
Loc in camera singla:  De la 1.965 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.700 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.490 lei

*Ca urmare a cresterii preturilor la combustibil, la tarifele afisate se adauga un supliment de 25 lei / persoana .

Servicii incluse: 
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3* 
- 4 nopţi de cazare si mesele conform programului (mic dejun tip bufet şi cină - meniu 3 feluri servite la masă şi vinul casei sau vinul regiunii) 
- 3 excursii, câte una în fiecare zi, pe braţele deltei – Sulina şi Sf. Gheorghe 
- însoţitor din partea agenţiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru, ghidul excursiei  

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele, în afară de cele din program) 
- intrările la obiectivele turistice 
- asigurări medicale 

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, loc in camera dubla, se considera turist inscris. Se va achita diferenta dupa cum urmeaza: 700 lei pâna pe 27.06.2022, iar  restul de 500 lei,  pana la data de 11.07.2022

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in perioada: 13 – 27.06.2022
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in perioada: 27.06 – 11.07.2022
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in perioada:  11 – 25.07.2022

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. 

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de d-ul Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii. 
Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.