Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stimati clienti,

Marshal Turism reprezinta o marca deja cunoscuta pe piata turismului din Romania.

Agentia pe care o conduc atrage totdeauna clienti noi, pentru ca serviciile oferite sunt de calitate, totdeauna la nivelul oricaror exigente. Dorinta noastra este sa cream cele mai ingenioase oferte pentru clienti, fie ca sunt persoane fizice sau corporate.

Marshal Turism are o personalitate puternica, in permanenta miscare, aspirand sa vina mereu cu ceva nou. Suntem adaptabili la noile cerinte ale clientilor nostri si atenti la tendintele pietei in intentia de a le prevedea cerintele. Pentru clientii nostri suntem maleabili: suntem clasici dar si avangardisti , suntem sofisticati si aventurosi.

Tocmai de aceea, Marshal Turism reprezinta o imagine care va duce cu gandul la vacante exotice pe taramuri nebanuite, la croaziere de vis care pot fi transpuse in realitate.

In tara sau in strainatate, la munte sau la mare, oriunde veti dori sa va simtiti confortabil in calatoriile dumneavoastra, aveti in agentia Marshal Turism cel mai bun prieten, care se ocupa de tot ceea ce inseamna un sejur placut, elegant, de neuitat.

Sub deviza “Alt stil de a calatori”, Marshal Turism are placerea de a va conduce spre diverse destinatii, mai apropiate sau mai indepartate, intr-un cu totul alt mod decat ati fost obisnuiti. Va invitam sa descoperiti prin intermediul agentiei Marshal Turism turismul de lux, in cele mai speciale destinatii din lume, cu servicii pe masura asteptarilor dumneavoastra, la preturi accesibile pentru toti cei care doresc sa calatoreasca.

In mod concret, Marshal Turism va poate oferi cazare in hoteluri din toata lumea, la tarife competitive, pachete turistice complete si programe la cerere, vacante individuale si de grup, turism de afaceri sau tematic, organizari de simpozioane, congrese si actiuni “incentive” , croaziere, servicii de inchiriere auto si asigurari de sanatate.

Marshal Turism va ofera cele mai bune tarife si disponibilitati imediate prin urmatoarele sisteme de rezervari online: Amadeus, Dertour, Hotelbeds, ATI, Bonotel, Go Global, 6Tour.it, Booking.com, Expedia.

Va asteptam sa incercati serviciile noastre.

Cu stima,

Ion Antonescu

Presedinte