Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Iasi si Nordul Moldovei

Circuit Iaşi şi Nordul Moldovei

Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ

30.07 – 04.08.2024

Ghid însoţitor dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro


Ziua 1, Marţi 30 iulie 2024
La ora 07.00 plecare din Bucureşti cu autocarul  din parcarea Cina de langa Ateneul Român sau langa Palatul Regal, pe traseul Ploieşti - Mănăstirea Ghighiu (vizitare) – Buzău – Focşani – Mărăşeşti (vizitarea Mausoleului timp de jumatate de ora) – Tecuci – Bârlad. Dejun pe cont propriu pe traseu. Se continua excursia prin pădurea Bârnova – Bucium. Sosire la Iaşi la ora 19.00. Cazare la hotel Moldova 3*. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Miercuri 31 iulie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30- 08.30), tur de oras cu autocarul. Se viziteaza mănăstirea Cetăţuia, mănăstirea Galata, Grădina Botanică, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creangă, Lacul Ciric, Piaţa Unirii. Dejun pe cont propriu la hotel Moldova sau la terase in oras. Dupa – amiaza se viziteaza pietonal individual: Mitropolia (cu moaştele Sfintei Parascheva), Biserica Trei Ierarhi (ctitorita de Vasile Lupu), Palatul Culturii, Teatrul Naţional (la exterior), Piaţa Unirii, mănăstirea si turnul Golia. Dupa aceste vizite, intoarcere la hotel Moldova. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30. 

Ziua a 3-a, Joi 1 august 2024
Dupa micul dejun tip bufet care se serveste intre orele 07.30 – 08.30, plecare cu autocarul pe traseul Târgu Frumos – Cotnari – Hârlău – Flămânzi – mănăstirea Zosin (vizitare) – Botoşani – Dorohoi (vizitarea Muzeului George Enescu). Intoarcere la Botoşani si dejun pe cont propriu la terase si vizitarea orasului timp de 2 ore si 15 minute. Sosire la hotel Continental, Suceava, la ora 19.00. Cazare. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 4-a, Vineri, 2 august 2024 
Dupa micul dejun tip bufet suedez la hotel Continental, care este servit intre orele 07.30 – 08.30, plecare cu autocarul pe traseul Gura Humorului – mănăstirea Humor (vizitare) – mănăstirea Voroneţ (vizitare) – Obcinele Bucovinei - mănăstirea Moldoviţa (vizitare) – mănăstirea Suceviţa (vizitare). Dejun pe cont propriu la Popasul Turistic Bucovina din Suceviţa. Dupa masa se merge la Marginea unde se viziteaza Centrul de Ceramică Neagră, apoi se viziteaza Chilia lui Daniil Sihastru. Urmeaza vizite la mănăstirea Putna si la Rădăuţi (centrul istoric). Intoarcerea la Suceava si cazare la hotel Continental. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Sâmbătă 3 august 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 si 08.30, plecare cu autocarul pe traseul: mănăstirea Dragomirna (vizitare) – cetatea Sucevei (vizitare), biserica Sf. Ioan cel Nou (vizitare) -  Fălticeni – vizitare Muzeul Apelor - Tg. Neamţ – mănăstirea Neamţ (vizitare) si mănăstirea Secu. Dejun pe cont propriu pe traseu. Se viziteaza apoi Casa memoriala Ion Creangă din Humulești. Dupa masa, vizite la mănăstirile Agapia si Văratec. Sosire la Piatra Neamţ. Cazare la hotel Ceahlau. Cina cu muzica si dans la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 6-a, Duminică 4 august 2024
Dupa micul dejun bufet suedez, servit intre orele 07.30 – 08.30, plecare cu autocarul spre Bucuresti pe traseul  Bacău - Oneşti – Poiana Sărată. Popas de o jumatate de ora la mici si bere. Se continua calatoria prin Pasul Oituz – Sf. Gheorghe -  Targu Secuiesc - Braşov. Oprire in Braşov 2 ore si 15 minute, pentru dejun pe cont propriu si vizitarea orasului. Dupa-amiaza plecare spre Bucuresti pe traseul Predeal – Sinaia – Ploieşti. Sosire in Bucureşti in parcarea de la restaurantul Cina, la ora 21.00.


Loc in camera dubla: De la 1.750 lei
Loc in camera singla: De la 1.970 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.750 lei
Copil 7 - 11,9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.350 lei

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 5 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa )
- excursiile din program
- insotitor din partea agentiei pe tot programul

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (cele în plus faţă de program)
- intrările la obiectivele turistice
- asigurări medicale

Nota: pretul este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 600 lei pana la 02.07.2024 si ultima rata de 650 lei pana în 16.07.2024 (tarif pentru loc in camera dubla).

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 18.06 – 02.07.2024
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  02 – 16.07.2024
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16 - 30.07.2024

Se va achita pretul stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetuluii turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, la momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl  Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Minsterul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.