Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Iasi si Nordul Moldovei

Circuit Iaşi şi Nordul Moldovei
24 - 29 Iulie 2023

Ghid însoţitor dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro


Ziua 1, Luni, 24 iulie 2023
Ora 07.00 plecare din Bucureşti cu autocarul din parcarea Cina, de lângă Ateneul Român, sau de lângă Palatul Regal, pe traseul Ploieşti- Mănăstirea Ghighiu (vizitare), Buzău – Focşani – Mărăşeşti (vizitarea Mauzoleului timp de ½ oră) –  Tecuci – Bârlad. Dejun pe cont propriu pe traseu. Se continuă excursia prin pădurea Bârnova – Bucium. Sosire la Iaşi la ora 19.00. Cazare la hotel Moldova 3*. Cină la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Marţi, 25 iulie 2023
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 07.30 - 08.30). Tur de oraş cu autocarul. Se vizitează mănăstirea Cetăţuia, mănăstirea Galata, Grădina Botanică,  Parcul Copou – Teiul lui Eminescu – Bojdeuca lui Creangă – Lacul Ciric – Piaţa Unirii. Dejun pe cont propriu la hotel Moldova. După–amiază se vizitează pietonal, individual, Mitropolia (unde sunt moaştele Sfintei Parascheva) – Biserica Trei Ierarhi  (ctitoria lui Vasile Lupu) – Palatul Culturii, Teatrul Naţional (doar exteriorul), Piaţa Unirii, biserica şi turnul Golia. Dupa aceste vizite, întoarcere la hotel Moldova. Cină la restaurantul hotelului (ora.20.30). 

Ziua a 3-a, Miercuri, 26 iulie 2023
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 07.30 – 08.30). Plecare cu autocarul pe traseul Târgu Frumos – Cotnari – Hârlău – Flămînzi – mănăstirea Zosin (vizitare) – Botoşani – Dorohoi (vizitarea Muzeului George Enescu) - Ipoteşti – lacul (vizitare) – Botoşani – dejun pe cont propriu la terase şi vizitare 2 ore. Se continuă calatoria spre Suceava. Cazare la hotel Continental la ora 19.00. Cină la restaurantul hotelului (ora 20.30).

Ziua a 4-a, Joi, 27 iulie 2023 
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 07.30 – 08.30) la hotel Continental. Plecare cu autocarul pe traseul Gura Humorului. Se vizitează mănăstirile: Humor, Voroneţ, Moldoviţa, Suceviţa. Dejun pe cont propriu la Popasul Turistic Bucovina din Suceviţa. Dupa masă se merge la Marginea unde se vizitează Centrul de Ceramică Neagră, apoi se vizitează: Chilia lui Daniil Sihastru şi mănăstirea Putna. La Rădăuţi – vizitarea centrului istoric. Întoarcere la Suceava şi cazare la hotel Continental. Cină la resturantul hotelului (ora 20.30).

Ziua a 5-a, Vineri, 28 iulie 2023
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 07.30 – 08.30). Plecarea cu autocarul pe traseul: mănăstirea Dragomirna (vizitare) – cetatea Sucevei (vizitare), biserica Sf. Ioan cel Nou (vizitare) -  Fălticeni – vizitarea Muzeului Apelor - Tg. Neamţ – mănăstirea Neamţ (vizitare) –mănăstirile Secu şi Sihăstria (vizitare). Dejun pe cont propriu pe traseu. Se vizitează dupa masă mănăstirile Agapia şi Văratec. Sosire la Piatra Neamţ. Cazare la hotel Ceahlău. Cină cu muzică şi dans la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 6-a, Sâmbătă, 29 iulie 2023
Mic dejun tip bufet suedez (între orele 07.30 – 08.30). Plecare cu autocarul spre Bucureşti pe traseul Bacău - Oneşti – Poiana Sărată. Popas de o jumatate de oră la mici şi bere. Se continuă călătoria prin Pasul Oituz – Târgu Secuiesc- Braşov. Oprire în Braşov pentru 2 ore şi 1 sfert. Dejun pe cont propriu si vizitarea oraşului. După-amiază plecare spre Bucureşti pe traseul Predeal – Sinaia – Ploieşti. Sosire în Bucureşti, în parcarea Cina (ora 21.00).

TARIFE*:
Loc in camera dubla: De la 1.550 lei

Loc in camera singla:  De la 1.815 lei

A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.550 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.175 lei

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 5 nopţi de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet şi cină meniu 3 feluri servite la masă)
- excursiile din program
- însoţitor din partea agenţiei pe tot parcursul programului

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele decât cele din program)
- intrările la obiectivele turistice
- asigurări medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 500 lei pana la 26.06.2023 si ultima rata de 550 lei pana în 10.07.2023 (tarif pentru loc in camera dubla).

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 12 – 26.06 2023
b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 26.06 – 10.07.2023
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 10 -  24.07.2023

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. 

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. 
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii. 

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.