Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Iasi si Nordul Moldovei

Circuit Iasi si Nordul Moldovei
16 - 20 August 2021

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru

Ziua 1, Luni, 16 august 2021

Ora 07:00: plecare, cu autocarul, din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman, sau langa Palatul Regal, pe traseul Ploiesti – Manastirea Ghighiu (cu vizitare) – Buzau – Focsani – Marasesti (vizitarea Mausoleului) – Adjud – Bacau – dejun pe cont propriu si vizitare 1 ora, individual, pietonal. Se continua excursia spre Iasi, trecind prin Roman, unde se viziteaza Catedrala Episcopala Ortodoxa, si prin Tg Frumos. Sosire la hotel Moldova 3*, din Iasi, la ora 19:00, cazare. Cina la restaurantul hotelului la ora 20:30.


Ziua a 2-a, Marti, 17 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07:30 – 08:30), tur de oras cu autocarul. Se viziteaza Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creanga, Lacul Ciric, Piata Unirii.  Dejun pe cont propriu la terasele din Iasi. Dupa – amiaza se viziteaza Mitropolia, Biserica Trei Ierarhi (biserica ctitorita de Vasile Lupu), Palatul Culturii. La ora 17:30 plecarea cu autocarul pe traseul Tg Frumos – Pascani – Ruginoasa – Falticeni – Suceava. Cazare la hotel Balada 4*, din Suceava. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.


Ziua a 3-a, Miercuri, 18 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet care se serveste intre orele 07.30 – 08.30, plecare cu autocarul ptr. vizitarea manastirii Dragomirna. Se merge apoi la Raduti, cu vizitarea centrului si a Mitropoliei Ortodoxe. Apoi se ajunge la chilia lui Daniil Sihastrul. Se continua calatoria la manastirea Putna (cu vizitare) si apoi la Hanul Bucovina ptr. dejun pe cont propriu. Se viziteaza in continuare manastirle Sucevita, Moldovita, Voronet si Humor. Intoarcerea la Suceava, cina si cazare la hotel Balada, la ora 20.30.


Ziua a 4 a, Joi, 19 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez la hotel Balada, care este servit intre orele 08.00 – 09.00, se viziteaza Muzeul Figurilor de ceara, Biserica Sfantul Ioan cel Nou, Cetatea Sucevei, statuia lui Stefan cel Mare. Se continua excursia la Targu Neamt – se viziteaza casa memoriala Ion Creanga, apoi manastirile Neamt, Sihastria, Secu. Oprire la restaurantul Casa Arcasului ptr. dejun pe cont propriu. In continuare se viziteaza manastirile Agapia si Varatec. Sosire la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la restaurantul hotelului cu muzica si dans, la ora 20.30.


Ziua a 5 a, Vineri, 20 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 si 08.30, plecarea spre Bucuresti pe traseul Bacau – Onesti – Poiana Sarata. Popas de o jumatate de ora la mici si bere. Se continua calatoria prin Pasul Oituz – Targu Secuiesc- Brasov. Oprire in Brasov ptr. 2 ore si 1 sfert,  ptr. dejun pe cont propriu si vizitarea orasului. Dupa- amiaza plecarea spre Bucuresti pe traseul Predeal – Sinaia – Ploiesti. Sosire in Bucuresti, in parcarea de langa Ateneu, la ora 21.00.

Loc in camera dubla: De la 1.100 lei
Loc in camera singla:  De la 1.350 lei

A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.100 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 810 lei


Servicii incluse:
– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
– 4 nopti de cazare cu demipensiune 
(mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa)
– excursiile din program
– insotitor din partea agentiei pe tot programul

Servicii neincluse:
- bauturile din timpul meselor (altele decit cele din program)
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.  
Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. 
Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 300 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 500 lei pana la 19 iulie 2021 si ultima rata de 300 lei pana în 2 august 2021

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 5 - 19 iulie 2021
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 19 iulie - 2 august 2021
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul  2 - 16 august 2021 

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Excursiile din programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate. Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului. Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.