Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT MARAMUREŞ

Circuit MARAMUREŞ

10 - 15 august 2023
 
Valea Teleajenului – Valea Bistriţei -  Maramureş
Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru
 
REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro
 
 
Ziua 1, Joi, 10 august 2023
La ora 07:00 plecare cu autocarul din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Român, sau de langa Palatul Regal, pe traseul Ploieşti- mănăstirea Zamfira (vizitare) – mănăstirea Suzana (vizitare) Valeni de Munte – statiunea Cheia – Sacele – Tusnad - Miercurea Ciuc. Cazare la hotel Fenyo, la ora 14.30. La ora 15.00 dejun pe cont propriu la restaurantul hotelului Fenyo. Dupa dejun, plecare cu autocarul la statiunea Harghita – Bai, vizitare 3 / 4 ora. Dupa vizita statiunii, intoarcere la Mirecurea Ciuc. Optional acces gratuit la piscina si saunele hotelului Fenyo. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.
 
Ziua a 2-a, Vineri, 11 august 2023
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30 – 08.30), plecare cu autocarul la Şumuleu Ciuc unde se viziteaza Catedrala Romano Catolică – Gheorghieni - Lacul Roşu – popas de jumătate de ora – Cheile Bicazului – Lacul si Barajul Bicaz – popas 20 minunte – Poiana Largului – popas 20 minute. – Valea Bistriţei – Vatra Dornei – dejun pe cont propriu la terase si vizitarea statiunii timp de 2 ore si un sfert. Se continua calatoria pe Valea Bistriţei Aurii, la Cârlibaba unde se vizteaza Muzeul Rădăcinilor, Pasul Prislop (1.416 m), cel mai pitoresc din România – mănăstirea Prislop (vizitare 20 min) – staţiunea Borşa – apoi Moisei, unde se viziteaza Casa Martirilor si Mausoleul. Sosire la Vişeul de Sus, cazare la hotel Gabriela, 4*, la ora 19.30. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.
 
Ziua a 3-a, Sâmbătă, 12 august 2023
Micul dejun tip bufet suedez se serveste intre orele 07.00 – 08.15. Plecare la gara din Vişeu pentru achizitionarea biletelor CFR (contra cost) pentru Mocăniţa – aprox. 75 lei / pers. La ora 09.00 plecare cu faimoasa Mocăniţa pe valea Vaserului (17 km). Debarcare la staţia Paltinul, popas de 1 ora si jumatate. Intoarcerea la Vişeu, la ora 14.45, dejun pe cont propriu pe terasa hotelului Gabriela. Dupa-amiaza deplasare cu autocarul pe traseul Valea Vişeului - Bogdan Vodă – popas de 15 minute (vizitare statuia si biserica veche de lemn)– Valea Izei – mănăstirea Bârsana (perla Maramureşului, cu vizitare, timp de 1 ora). Se continua excursia la Vadul Izei – pasul Gutâi - mormantul lui Pintea Viteazul – vizitare, timp de 10 minute. Sosire la Baia Mare si cazare la hotel Mara, 3*. Cina la restaurantul hotelului, la ora 20.45.
 
Ziua a 4-a, Duminică, 13 august 2023
Micul dejun tip bufet suedez intre orele 08.00 – 09.00 Dupa micul dejun se viziteaza Muzeul de Mineralogie al Maramureşului (flori de mina, unic in Europa) - contra cost. Deplasare cu autocarul la Complexul Turistic Şuior – ascensiune cu telescaunul pe masivul Mogoşa – pasul Gutâi - Mara – popas 30 min la pastravarie si cascada - Ocna Şugatag. Dejun pe cont propriu la terasa Vadul Izei. In continuare deplasare la Sighetul Marmaţei. se viziteaza Memorialul Durerii si orasul. Se continua excursia la Săpânţa. Se viziteaza mănăstirea Peri si apoi Cimitirul Vesel. Se merge apoi pe Valea Tisei cu un popas pe malul apei – Certeze – Negreşti Oaş si inapoi la Baia Mare. Cazare la hotel Mara, cina la restaurantul hotelului la ora 21.00.
 
Ziua a 5-a, Luni, 14 august 2023
Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 – 08.30, tur de oras pietonal cu ghidul in Baia Mare – centrul istoric, timp de 1 ora si un sfert. Plecare cu autocarul pe traseul Dej – Gherla – mănăstirea Nicula (vizitare) – Cluj, cu vizita la Grădina Botanică, dejun pe cont propriu in Cluj la terase si vizitarea orasului timp de 2 ore si 1 sfert. Se continua excursia la Turda. Se viziteaza mănăstirea Mihai Vodă si Mormântul lui Mihai Viteazul. Sosire la Alba Iulia. Cazare la hotel Transilvania, 3*, cina la restaurantul hotelului la ora 21.00.
 
Ziua a 6-a, Marţi, 15 august 2023
Micul dejun bufet suedez se serveste intre orele 07.30 – 08.30. Vzitarea pietonala si individuala a orasului Alba Iulia (centrul istoric) timp de 1 ora si jumatate. Plecarea spre Bucuresti pe traseul Sebeş – Sibiu (vizitarea cu ghidul si individual, pietonal) 1 ora si jumatate. Se continua deplasarea pe Valea Oltului. Dejun pe cont propriu la pensiunea Alex si apoi vizita mănăstirii Cozia. Se continua deplasarea spre Bucureşti, pe traseul Râmnicul Vâlcea – Piteşti. Sosire in Bucureşti, in parcarea de langa Ateneul Român la ora 21.00.
 
TARIFE:
Loc in camera dubla: De la 1.550 lei
Loc in camera singla:  De la 1.800 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.550 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.450 lei
  
Servicii incluse: 
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3* 
- 5 nopţi de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet şi cină meniu 3 feluri servite la masă) 
- excursiile din program 
însoţitor din partea agenţiei pe tot parcursul programului 
 
Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele decât cele din program) 
- intrările la obiectivele turistice 
- asigurări medicale 
 
Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 
 
Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 600 lei pana la 13.07.2023 si ultima rata de 450 lei pana la 27.07.2023.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt: 
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 06 – 20.07.2023
b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 20.07 – 03.08.2023
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 03 - 10.08.2023

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. 
 
Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii. 
Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.