Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Maramureş

1 – 6 august 2021

Insotitor dl profesor Paul Blidaru - Tel: 0745 187 463

Ziua 1, Duminica, 1 august 2021

Ora 07.00 plecare din Bucuresti din parcarea de langa Ateneul Roman de la restaurantul Cina, sau langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Ploiesti- manastirea Ghighiu (cu vizitare) Buzau – Valea Buzaului – Berca – Vulcanii Noroiosi (cu vizitare) Manastirea Ciolanu, cu vizitare. Dejun pe cont propriu la trerasele de pe traseu. In continuare se merge la Barajul Siriu – popas 20 minute – Intorsura Buzaului – Covasna – Tg. Secuiesc – Balvanyos – Miercurea Ciuc. Sosirea la Miercurea Ciuc, cazare la hotel Fenyo, 3*. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30, cu specific unguresc.

Ziua a 2-a, Luni, 2 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08.00 – 09.00), plecarea cu autocarul la Sumuleu Ciuc unde se viziteaza Catedrala Romano Catolica. Se continua calatoria prin Gheorgheni – Ditrau – Toplita – Borsec – Tulghes – Poiana Teiului, cu popas de 20 minute – Valea Bistritei – Brosteni – Vatra Dornei – dejun pe cont propriu si vizitare aproximativ 1 ora si 45 min. Excursia continua pe Valea Bistritei Aurii (amonte) si la Cirlibaba unde se vizitea Muzeul Radacinilor, se trece prin Pasul Prislop (1416 m), cel mai pitoresc din Romania. Se viziteaza de asemenea manastirea Prislop. Se ajunge apoi la Borsa, se viziteaza statiunea si apoi se merge la Moisei unde se viziteaza Casa Martirilor si Mausoleul. Se continua calatoria, sosire la Viseul de Sus, la ora 19.30, cazare la pensiunea Fan Confort sau la Casa Mocanitei din Viseu. Cina la restaurantul pensiunii la ora 20.30.

Ziua a 3-a, Marti, 3 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez care se serveste intre orele 07.00 – 08.15, plecare cu autocarul la gara din Viseu pentru achizitionarea biletelor CFF (contra cost) pentru Mocanita – aproximativ 60 lei / pers. La ora 09.00 plecarea cu faimoasa Mocanita pe valea Vaserului (17 km). Debarcare pentru 2 ore la statia Paltinul, popas de 1 ora si jumatate. Intoarcerea la Viseu, dejun pe cont propriu la pensiune. Dupa-amiaza deplasare cu autocarul pe Valea Viseului – Bogdan Voda (vizitare statuia si biserica veche de lemn) – Valea Izei – manastirea Barsana (cu vizitare, timp de 3 sferturi de ora). Se continua excursia la Vadul Izei – pasul Gutai – mormintul lui Pintea Viteazul – vizitare. Sosire la Baia Mare. Cazare la hotel Rivulus, 3*. Cina la restaurantul hotelului, la ora 21.00.

Ziua a 4-a, Miercuri, 4 august 2021

Micul dejun tip bufet suedez intre orele 08.00 – 09.00. Dupa micul dejun se viziteaza muzeul de Mineralogie al Maramuresului (flori de mina, unicat in Europa), apoi deplasarea la Complexul Turistic Suior – ascensiune cu telescaunul pe muntele Mogosa – pasul Gutai – Mara – popas la pastravarie si cascada, apoi la Ocna Sugatag. Dejun pe cont propriu la terasa – Vadul Izei. In continuare deplasare la Sighetul Marmatiei cu vizita la Memorialul Durerii si a orasului timp de 1 ora si un sfert. Se continua excursia la Sapinta – se viziteaza manastirea Peri si apoi Cimitirul Vesel. Se merge apoi pe Valea Tisei cu un popas pe malul apei – Certeze – Negresti Oas si inapoi la Baia Mare. Cazare la hotel Rivulus, cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Joi, 5 august 2021

Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 – 08.30, tur de oras cu ghidul in Baia Mare – centrul istoric, timp de 1 ora. Dupa turul de oras plecare cu autocarul pe traseul Dej – Gherla – manastirea Nicula (cu vizitare) – Cluj, cu vizita la Gradina Botanica, dejun pe cont propriu in Cluj si vizitarea orasului timp de 2 ore. Se continua excursia la Turda – Manastirea Mihai Voda (cu vizitare) si Mormintul lui Mihai Viteazu. Se continua calatoria spre Alba Iulia – Cazare si cina la hotel Cetate.

Ziua a 6-a, Vineri, 6 august 2021

Micul dejun bufet suedez se serveste intre orele 07.30 – 08.30, apoi vizitarea centrului istoric al orasului, pietonal, cu ghidul, timp de o ora. Plecarea spre Bucuresti pe traseul Sebes – Sibiu (cu vizitarea pietonal cu ghidul si individual, timp de 1 ora si jumatate) Valea Oltului. Dejun pe cont propriu la popasul Alex. Se viziteaza in continuare manastirea Cozia, startiunea Calimanesti. Continuarea calatoriei spre Bucuresti pe traseul Rm. Valcea – Pitesti – Gaesti. Sosirea in Bucuresti, in parcarea de la restaurant Cina, in jurul orei 20.30.

Loc in camera DUBLA - De la 1.300 lei

Loc in camera SINGLA - De la 1.500 lei

A 3 a pers pat suplimentar in cam DUBLA - De la 1.300 lei

Copil 7- 11.9 ani pat suplimentar in cam. DUBLA - De la 1.150 lei

Servicii incluse:

– transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*

– 5 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu 3 feluri servite la masa)

– excursiile din program

– insotitor din partea agentiei pe tot programul

Servicii neincluse:

– bauturile din timpul meselor (altele decit cele din program)

– intrarile la obiectivele turistice

– asigurari medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane.

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 300 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 500 lei pana la 2 iulie 2021 si ultima rata de 500 lei pana la 16 iulie 2021.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 06 – 02.07. 2021

b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 02 – 16.07. 2021

c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16 – 30.07. 2021

Se va achita tariful stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Excursiile din programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.