Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT MARAMUREŞ

Circuit MARAMUREŞ 1

07 – 12.07.2024
 
Valea Buzăului, Valea Bistriţei, M.Ciuc, Vişeu, Baia Mare, Alba Iulia

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru
 
REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro
 
 

Ziua 1, Duminică 7 iulie 2024
La Ora 07.00 plecare din Bucureşti cu autocarul din parcarea de langa Ateneul Român (restaurantul Cina), sau langa Palatul Regal, pe traseul Ploieşti - mănăstirea Ghighiu (vizitare jumatate de ora) – Buzău – Valea Buzăului – Berca – Vulcanii Noroioşi (vizitare) – mănăstirea Ciolanu (vizitare jumatate de ora) - Nehoiu. Dejun pe cont propriu pe traseu. Se continua excursia la barajul Siriu - popas 20 minute, Întorsura Buzăului – Târgu Secuiesc - Miercurea Ciuc. Cazare la hotel Fenyo, la ora 19.30. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Luni 8 iulie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30 – 08.30), plecare cu autocarul la Şumuleu Ciuc (se viziteaza Catedrala Catolică) – Gheorgheni – Ditrău (cu vizitarea Catedralei Catolice). Se merge in continuare la Topliţa – Borsec - Tulgheş – Poiana Largului -  Valea Bistriţei – Broşteni – Vatra Dornei (vizitarea statiunii pietonal individual si dejun pe cont propriu la terase). Timp pentru masa si vizite (2 ore si 1 sfert). Excursia continua pe Valea Bistriţei Aurii – pasul Prislop (inaltimea de 1415 m), cel mai pitoresc din România,  -mănăstirea Prislop, cu viziare 20 minute, statiunea Borşa – Moisei – cu vizitarea Mausoleului si a Casa Martirilor. Sosire la Vişeul de Sus, cazare la hotel Gabriela 3*+, la ora 19.00. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30. 

Ziua a 3-a, Marţi 9 iulie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez care se serveste intre orele 07.15 – 08.15, plecare cu autocarul la Gara Vişeu. Achizitionarea biletelor CFR pentru Mocăniţa (aprox. 75 lei / pers). La ora 09.00 plecare cu faimoasa Mocăniţă pe valea Vaserului (19 km). Debarcare la statia Paltin pentru 1 ora si jumatate, unde va avea loc un spectacol folcloric autentic maramureşean. Intoarcere la Vişeu la ora 14.45, dejun pe cont propriu pe terasa hotelului Gabriela. Dupa-amiaza deplasare cu autocarul pe traseul Valea Vişeului  - Bogdan Vodă – popas de 15 minute (vizitare statuia si biserica veche de lemn) – Valea Izei – mănăstirea Bârsana, perla Maramureşului (vizitare, timp de 1 ora). Se continua excursia la Vadul Izei – pasul Gutâi - mormântul lui Pintea Viteazul – vizitare, timp de 10 minute. Sosire la Baia Mare si cazare la hotel Mara 3*. Cina la restaurantul hotelului, la ora 20.30.

Ziua a 4-a, Miercuri 10 iulie 2024
Micul dejun tip bufet suedez intre orele 08.00 – 09.00. Dupa micul dejun, plecare in grup cu ghidul, pietonal, la Muzeul de Mineralogie al Maramureşului (flori de mina, unicat in Europa; vizitare contra cost). Deplasare cu autocarul la Complexul Turistic Şuior – ascensiune cu telescaunul pe masivul Mogoşa – pasul Gutâi - Mara – posibil popas la pastravarie si la cascada, timp de 30 minute. Apoi deplasare la Ocna Şugatag – Vadul Izei – Sighet. Vizita in grup cu ghidul la Memorialul Durerii. Dejun pe cont propriu in oras, in total 1 ora si 1  sfert la dispozitie.
Se continua excursia la Săpânţa – se viziteaza mănăstirea Peri si Cimitirul Vesel. Se merge apoi pe Valea Tisei (scurt popas pe malul apei) si se trece in continuare prin Certeze – Negreşti Oaş. Intoarcere la Baia Mare. Cazare la hotel Mara, cina la restaurantul hotelului la ora 20.45.

Ziua a 5-a, Joi 11 iulie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 07.30 – 08.30, tur de oras pietonal cu ghidul in Baia Mare – centrul istoric, timp de 1 ora si un sfert. Dupa turul de oras plecare cu autocarul pe traseul Dej – Gherla – mănăstirea Nicula (vizitare) – Cluj, cu vizita la Grădina Botanică,  dejun  pe cont propriu in Cluj la terase si vizitarea orasului timp de 2 ore. Se continua calatoria spre Turda – mănăstirea Mihai Vodă  (cu vizitare) si mormântul lui Mihai Viteazul. Deplasare la Alba Iulia. Cazare la hotel Astoria 3*, cina la restaurantul hotelului la ora 20.45.

Ziua a 6-a, Vineri 12 iulie 2024
Micul dejun bufet suedez se serveste intre orele 07.30 – 08.30. Vizitarea centrului istoric al orasului Alba Iulia, pietonal, individual, timp de 1 ora si 1 sfert. Plecare spre Bucureşti pe traseul Sebeş – Sibiu (vizitarea orasului cu ghidul si individual, pietonal) 1 ora si jumatate. Se continua deplasarea pe Valea Oltului. Dejun pe cont propriu la pensiunea Alex la ora 14.30 si apoi vizita mănăstirii Cozia. Se continua deplasarea spre Bucureşti  pe traseul  Râmnicul Vâlcea – Piteşti. Sosire in Bucureşti, in parcarea restaurantului Cina la ora 21.00.


TARIFE:
Loc in camera dubla: De la 1.750 lei
Loc in camera singla:  De la 2.050 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.750 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.575 lei

Servicii incluse:
-  transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
-  5 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina cu servire la farfurie)
-  excursiile din program
-  insotitor din partea agentiei pe tot programul

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele, in afara celor din program)
- intrările la obiectivele turistice
- asigurări medicale (optional)

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane plătitoare. 

Tarifele sunt exprimate în LEI, sunt pe persoană, cazare în cameră standard. Tarifele pentru copii şi a treia persoană sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 700 lei pana la 14.06.2024 si ultima rata de 550 lei pana la 28.06.2024.

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 31.05 – 14.06.2024
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 14  – 28.06.2024
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 28.06 – 12.07.2024


Se va achita pretul stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetuluii turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, la momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl  Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviile incluse, vor fi plataite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.