Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit BALUL MARTISORULUI

Circuit BALUL MĂRŢIŞORULUI la Sibiu
01 – 03.03.2024
Hotel Golden Tulip - Sibiu

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro


Ziua 1, Vineri 01.03.2024
La ora 08.00 plecare cu autocarul din Bucureşti din parcarea de langa Ateneul Român (restaurant Cina) sau de langa Palatul Regal, pe traseul Găeşti, Piteşti, Topolog – popas 20 minute, Vâlcea, Valea Oltului, Călimăneşti, Căciulata, mănăstirea Cozia – vizitare ½ ora, Sibiu. La ora 14.00 cazare la hotel Golden Tulip, Sibiu. La ora 14.30 pranz la restaurantul Panoramic (etaj 11) din incinta hotelului. Dupa-amiaza timp liber la dispozitia turistilor. La ora 20.30 cina cu muzica (orchestra) si dans.

Ziua a 2-a, Sâmbătă 02.03.2024
Mic dejun tip bufet suedez (servit intre orele 08.30- 09.30). Plecare cu autocarul pe traseul Sibiu, Răşinari, staţiunea Păltiniş – popas de 1 oră si 15 minute. Intoarcere la Sibiu, pranz la restaurantul hotelului la ora 14.00. Dupa-amiaza program de odihna si de pregatire pentru Balul Mărţişorului (de la ora 20.45 pana la ora 01.30, cu meniu special, muzica - orchestra si dans, intr-o atmosfera specifica zonei Sibiului). Dintre participante va fi aleasa “Regina Balului” de catre un juriu format din 3 barbati. Regina aleasa va invita la dans pe fiecare membru al juriului pe ritmuri diferite.

Ziua a 3-a, Duminica 03.03.2024
Mic dejun bufet suedez (intre 08.30 – 09.30). Plecare cu autocarul spre Dumbrava Sibiului, unde turistii vor vizita (contra cost) muzeul in aer liber Astra, timp de 1 ora si 15 minute. Se merge apoi la Cisnădioara, unde se viziteaza biserica evanghelica dotata cu primul paratrasnet din România. Intoarcere la hotel Golden Tulip pentru pranz la ora 13.45. Plecare cu autocarul pe traseul Valea Oltului, Călimaneşti, Vâlcea, Piteşti, Bucureşti. Sosirea in capitala la ora 20.45 (parcarea restaurantului Cina).


Loc in camera dubla: De la 1.270 lei
Loc in camera singla: De la 1.425 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.270 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.110 lei

Servicii incluse:
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
- 2 nopţi de cazare cu pensiune completă (mic dejun tip bufet; prânz şi cină - meniu 3 feluri servite la masă şi vinul casei)
- 2 excursii de o jumătate de zi 
- însoţitor din partea agenţiei pe tot programul – dl profesor Paul Blidaru

Restaurantul va oferi doamnelor un tort surpriză!

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (cele în plus faţă de program)
- intrările la obiectivele turistice
- asigurări medicale

Tarifele sunt exprimate în LEI,  sunt pe persoană, cazare în cameră standard. Tarifele pentru copii şi a treia persoană sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi.

Plata acestei excursii se va efectua în rate. 
Avansul iniţial este de 400 lei / pers / loc in cameră dublă, şi se va achita la înscrierepentru garantarea rezervării. A doua rată de 500 lei / pers loc în cameră dublă, până la 16.02.2024, iar restul de 370 lei până la data de 23.02.2024.

Tarifele de mai sus sunt valabile pentru un grup de minim 40 persoane plătitoare. Dacă numărul de participanţi la excursie este mai mic şi se solicită transportul cu auto propriu, acesta nu se scade din costul pachetului c/valoarea transportului cu autocarul.

In cazul anulării excursiei de către turistul inscris, penalizarile sunt :
- 20% din pachetul de servicii, daca renunţarea se face în perioada: 09 – 16.02.2024    
- 60% din pachetul de servicii, daca renunţarea se face în perioada: 16 – 23.02.2024
- 100% din pachetul de servicii, daca renunţarea se face în perioada: 23.02 – 01.03.2024

Se va achita pretul stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetuluii turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, la momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl  Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviile incluse, vor fi plataite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Minsterul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.