Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit OLTENIA

Circuit OLTENIA

02 – 07.09.2024

Oltenia – Banat – Crişana – Valea Arieşului – Valea Oltului

 
Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru
 
REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro
 
 
Ziua 1, Luni 2 septembrie 2024
La ora 08.00 plecare cu autocarul din Bucureşti din parcarea de la restaurantul Cina de langa Ateneul Român, sau de langa Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Găeşti - Piteşti - Slatina – vizitare ½ ora – Craiova – dejun pe cont propriu in parcul Romanescu, la terase – mănăstirea Maclavit (vizitare), cetatea Vânju Mare – Turnu Severin. Ora 19.00: cazare la hotel Continental 4*, situat pe malul Dunării. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 2-a, Marţi 3 septembrie 2024  
Dupa micul dejun tip bufet suedez (servit intre orele 07.30 - 09.00), plecare cu autocarul pe traseul: Portile de Fier – Orsova, vizitarea falezei 1/4 ora. Urmeaza apoi plecarea de-a lungul Dunarii (104 km). Se pot admira Tabula Traiana, pe malul sârbesc si statuia lui Decebal. Vizitarea mănăstirii Mraconia. Urmeaza itinerariul Cazanele Mici, Cazanele Mari, Moldova Nouă (Popasul din Deal, dejun pe cont propriu) – Oraviţa - Moraviţa-Deta si se continua calatoria spre Timişoara. Sosire la ora 20.00 la hotel Central din Timisoara. Cina si cazare.

Ziua a 3-a, Miercuri 4 septembrie 2024  
Dupa micul dejun tip bufet suedez care se serveste intre orele 08.00 – 09.00 la hotel Central, tur de oras in Timisoara. Se viziteaza pietonal si individual orasul timp de 2 ore. Se merge apoi la Cramele Recaş pentru vizita si degustare de vinuri si branzeturi, timp de 1 ora si un sfert. Se pot cumpara diverse sortimente de vin din magazinul Cramelor. De la Timişoara, excursia continua la Arad – dejun pe cont propriu si vizitare 2 ore. Apoi excursia continua spre Oradea, trecand prin Salonta. Sosire la Oradea, la ora 19.00. Cazare la hotel Impero 3*. Cina la terasa hotelului la ora 20.30.
 
Ziua a 4-a, Joi 5 septembrie 2024  
Mic dejun tip bufet suedez intre 08.00 – 09.00. Tur de oras cu autocarul si pietonal in grup cu ghidul. Se viziteaza Catedrala Catolică,  Muzeul Ţării Crişurilor, Cetatea Oradea, centrul istoric pietonal, Catedrala Ortodoxă. Revenire la hotel Impero la ora 13.00. La ora 14.00 se pleaca cu autocarul la statiunea Baile Felix. Vizitarea statiunii si dejun pe cont propriu la terase, in total 2 ore si jumatate. Intoarcere la Oradea. Cina pe terasa hotelului Impero la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Vineri 6 septembrie 2024
Dupa micul dejun tip bufet suedez, servit intre orele 08.00 si 09.00, plecare cu autocarul pe traseul Beiuş – Stâna de Vale – vizitarea statiunii – Izvorul Minunilor 3/4 ora, Peştera Urşilor (cu vizitare 1 ora, contra cost). Dejun pe cont propriu la terasa Laura. Se continua calatoria la Nucet - Ştei, apoi se traverseaza Munţii Apuseni, Valea Arieşului (Ţara moţilor). Se merge apoi la Arieşeni – Vârtop. Popas 20 minute. Se continua calatoria pe traseul Scărişoara, (localitatea) Albac, Câmpeni (Leagănul moţilor) – Abrud – Zlatna – Alba Iulia. Cazare la hotel Cetate 3*. Cina la restaurantul hotelului la ora 20.45.

Ziua a 6-a, Sâmbătă 7 septembrie 2024
Micul dejun bufet suedez se serveste ln intervalul 07.30 – 08.30. Vizitarea centrului istoric al orasului Alba Iulia (pietonal, in grup cu ghidul, 1 ora si 1 sfert). Plecare cu autocarul pe traseul Sebeş – Sibiu – vizitarea orasului, pietonal cu ghidul si individual, 1 ora si jumatate. Se continua calatoria pe valea Oltului – dejun pe cont propriu la pensiunea Alex. Se viziteaza apoi mănăstirea Cozia 1/2 ora si statiunea Călimăneşti-Căciulata. Excursia continua prin Rm. Vâlcea – Piteşti - Găeşti. Sosire la Bucureşti, la parcarea de langa Ateneul Român (Cina) in jurul orei 21.00.

Loc in camera dubla: De la 1.945 lei
Loc in camera singla:  De la 2.365 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.945 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.655 lei

Servicii incluse:
-  transport conform program cu autocar modern, clasificat 3*
-  5 nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet si cina meniu, 3 feluri servite la masa )
-  excursiile din program
-  insotitor din partea agentiei pe tot programul - dl profesor Paul Blidaru

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele, in afara celor din program)
- intrările la obiectivele turistice
- asigurări medicale (optional)

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane plătitoare. 

Tarifele sunt exprimate în LEI, sunt pe persoană, cazare în cameră standard. Tarifele pentru copii şi a treia persoană sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. Se va achita diferenta după cum urmeaza: 800 lei pana la 05.08.2024 si 645 lei pana la 19.08.2024 (tarif pentru loc in camera dubla).

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a) 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 22.07 – 05.08.2024
b) 60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 05 – 19.08.2024
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 19.08 - 02.09.2024

Se va achita pretul stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetuluii turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii, repartizarea camerelor la hotel si a meselor in restaurant se face de catre dl Blidaru, la momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de dl Blidaru. Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviile incluse, vor fi plataite la fata locului de catre turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.

Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.