Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit NORDUL OLTENIEI

Circuit NORDUL OLTENIEI
1 – 6 septembrie 2022 

Turnu Severin – Banat – Timişoara – Arad - Oradea - Băile Felix - Stâna de Vale - Peştera Urşilor - Valea Arieşului – Alba Iulia - Sibiu - Valea Oltului

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro

 


Ziua 1, Joi , 1 septembrie 2022
Ora 07.30 plecare cu autocarul din Bucureşti din parcarea Cina de lângă Ateneul Roman, sau de lângă Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Găeşti – Piteşti - Topolog – popas 25 minute. Se continuă deplasarea la Vâlcea şi apoi la mănăstirea Horezu, cea mai de seamă ctitorie a domnului martir Constantin Brâncoveanu, sinteză a artei româneşti din acel timp, construită în perioada 1690 – 1693 (vizitare). În continuare se vizitează mănăstirea Polovraci. Se merge apoi la Tg. Jiu şi se vizitează Parcul Central al oraşului unde sunt amplasate operele lui Constantin Brâncuşi (Coloana Infinitului, Masa Tăcerii, Poarta Sărutului). Dejun pe cont propriu la terasele din oraş. După dejun se vizitează Casa Atelier a lui Constantin Brâncuşi de la Hobiţa şi apoi se vizitează mănăstirea Tismana. Deplasare către Turnu Severin (Sosire la ora 19.30). Cazare la hotel Continental, 4*, situat pe malul Dunării. Cina la restaurantul hotelului (ora 20.30).

Ziua a 2-a, Vineri, 2 septembrie 2022
Servirea micului dejun tip bufet suedez (între orele 08.00-09.00). Vizitarea centrului oraşului Drobeta Turnu Severin într-un tur pietonal. Plecare cu autocarul pe traseul - Porţile de Fier I – Orşova – croazieră cu vaporul pe Dunăre – se poate admira "Tabula Traiana", care se găşeste pe malul sârbesc al Dunării. Se admiră statuia lui Decebal sculptată în stâncă, se vizitează mănăstirea Mraconia, şi apoi se trece prin Cazanele Mici, Cazanele Mari. Se ajunge la statiunea Herculane (vizitare şi dejun pe cont propriu la terasele din staţiune). Timp la dispozitie: 2 ore. Se merge în continuare la Bozovici, apoi la Cascada Biger, Anina -  Reşiţa (tur de oraş si vizitarea Muzeului Locomotivelor), se trece prin Bocşa şi în final se ajunge în staţiunea Buziaş. Cazare la hotel Phoenix 4*. La ora 20.30 cină bufet la restaurantul hotelului. 

Ziua a 3-a, Sambata, 3 septembrie 2022
După micul dejun tip bufet suedez, care se serveşte între orele 08.00 – 09.00, plecare cu autocarul la Timişoara. Se vizitează oraşul pietonal, individual, timp de 2 ore şi jumătate. Se vizitează apoi orasul Arad şi se ia dejunul pe cont propriu (2 ore). Se continuă excursia trecând prin Salonta. Sosire la Oradea la ora 19.30 şi cazare la hotel Maxim sau similar. Cină la terasa hotelului la ora 20.30.
 
Ziua a 4-a, Duminica, 4 septembrie 2022  
Mic dejun tip bufet suedez între orele 08.00 – 09.00. Tur de oraş cu autocarul şi pietonal în grup cu ghidul timp de 2 ore şi jumătate. Se revine la hotel şi la ora 13:30 se pleacă cu autocarul la staţiunea Felix. Vizitarea staţiunii şi dejun pe cont propriu la terase (în total 2 ore şi jumătate). Se vizitează de asemenea şi staţiunea 1 Mai. Întoarcere la Oradea, cină la restaurantul hotelului la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Luni, 5 septembrie 2022
Mic dejun tip bufet suedez între orele 08.00 şi 09.00. Plecare cu autocarul pe traseul Beiuş – Stâna de Vale – cu vizitarea staţiunii Izvorul Minunilor (3 sferturi de oră) - Chişcău – Peştera Urşilor (vizitare 45 min., contra cost). Dejun pe cont propriu la Terasa Laura. Se merge la Ştei, apoi se traversează Apusenii, se merge la Arieşeni – Vârtop. Popas 20 minute. Se continuă calatoria pe Valea Arieşului – Arieşeni – (Ţara Moţilor) – Scărişoara, Albac – Câmpeni – Abrud - Zlatna - Alba Iulia. Cazare la hotel Transilvania 3*. Cină la restaurantul hotelului la ora 20.30. 

Ziua a 6-a Marţi, 6 septembrie 2022
Mic dejun tip bufet suedez între orele 08.00 – 09.00. Tur pietonal cu ghidul grupului: se vizitează centrului istoric al orşului (cetatea Alba Iulia), apoi plecare cu autocarul pe traseul Sebeş - Sibiu - vizitarea pietonal cu ghidul şi individual timp de 1 oră şi 3 sfeturi. Se continuă călătoria pe Valea Oltului - dejun pe cont propriu la pensiunea Alex. Se vizitează apoi mănăstirea Cozia şi staţiunea Călimăneşti - Căciulata. Se trece prin Rm. Vâlcea – Piteşti. Sosire în Bucureşti, în parcarea Cina în jurul orei 20.30.


TARIFE*:
Loc in camera dubla: De la 1.510 lei
Loc in camera singla:  De la 1.760 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.510 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.230 lei

*Ca urmare a cresterii preturilor la combustibil, la tarifele afisate se adauga un supliment de 25 lei / persoana .

Servicii incluse: 
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3* 
- 5 nopţi de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet şi cină meniu 3 feluri servite la masă) 
- excursiile din program 
însoţitor din partea agenţiei pe tot parcursul programului 

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele decât cele din program) 
- intrările la obiectivele turistice 
- asigurări medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. 
Se va achita diferenta după cum urmeaza: 500 lei pana la 03.08.2022 si ultima rata de 510 lei pana la 17.08.2022 (tarif pentru loc in camera dubla).

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in perioada 20.07 - 03.08.2022
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în perioada 03.08 – 17.08.2022
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în perioada 17.08 - 31.08.2022

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. 

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de d-ul Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii. 
Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.