Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit NORDUL OLTENIEI

Circuit NORDUL OLTENIEI
20 – 26 Iunie 2022 

Turnu Severin – Banat – Crişana –Oaş – Valea Arieşului – Valea Oltului

Ghid însoţitor  dl profesor Paul Blidaru

REZERVĂRI: 0722 386 179; office@marshal.ro

 


Ziua 1, Luni , 20 iunie 2022
Ora 07.30 plecare cu autocarul din Bucureşti din parcarea Cina de lângă Ateneul Roman, sau de lângă Palatul Regal, cu autocarul, pe traseul Găeşti – Piteşti - Topolog – popas 20 minute. Se continuă deplasarea la Vâlcea şi apoi la mănăstirea Horezu, cea mai de seamă ctitorie a domnului martir Constantin Brâncoveanu, sinteză a artei româneşti din acel timp, construită în perioada 1690 – 1693 (vizitare). În continuare se vizitează mănăstirea Polovraci. Se merge apoi la Tg. Jiu şi se vizitează Parcul Central al oraşului unde sunt amplasate operele lui Constantin Brâncuşi (Coloana Infinitului, Masa Tăcerii, Poarta Sărutului). Dejun pe cont propriu la terasele din oraş. După dejun se vizitează mănăstirea Tismana. Deplasarea continuă prin Motru şi apoi se ajunge la Turnu Severin la ora 19.30. Cazare la hotel Continental, 4*, situat pe malul Dunării. Cina la restaurantul hotelului (ora 20.30).

Ziua a 2-a, Marţi, 21 iunie 2022
După servirea micului dejun tip bufet suedez (între orele 08.00-09.00) plecare cu autocarul pe traseul - Porţile de Fier I – Orşova – croazieră cu vaporul pe Dunăre – se poate admira "Tabula Traiana", care se găşeste pe malul sârbesc al Dunării. Se vizitează apoi mănăstirea Mraconia, se admiră statuia lui Decebal sculptată în stâncă, se trece prin Cazanele Mici, Cazanele Mari. Se ajunge la statiunea Herculane (vizitare şi dejun pe cont propriu la terasele din staţiune). Timp la dispozitie: 2 ore. Se merge în continuare la Bozovici, apoi la Cascada Biger, Anina -  Reşiţa (tur de oraş si vizitarea Muzeului Locomotivelor), se trece prin Bocşa şi în final se ajunge în staţiunea Buziaş. Cazare la hotel Phoenix 4*. La ora 20.30 cină bufet la restaurantul hotelului. 

Ziua a 3-a, Miercuri, 22 iunie 2022
După micul dejun tip bufet suedez, care se serveşte între orele 08.00 – 09.00, plecare cu autocarul la Timişoara. Se vizitează oraşul pietonal, individual, timp de 2 ore şi jumătate. Se vizitează apoi orasul Arad şi se ia dejunul pe cont propriu (2 ore). Se continuă excursia trecând prin Salonta. Sosire la Oradea la ora 19.30 şi cazare la hotel Impero 3*. Cină la terasa hotelului la ora 20.30.
 
Ziua a 4-a, Joi, 23 iunie 2022  
Mic dejun tip bueft suedez între orele 07.00 – 08.00. Plecare cu autocarul pe traseul Carei – Satu Mare  - vizitare pietonală – individual, timp de 1 oră, întoarcere la Oradea şi apoi plecare spre Băile Felix pentru vizitarea staţiunii şi dejun pe cont propriu. Timp la dispoziţie: 2 ore. Întoarcere la Oradea, cină pe terasa hotelului Impero la ora 20.30.

Ziua a 5-a, Vineri, 24 iunie 2022
Mic dejun tip bufet suedez între orele 07.30 şi 08.30. Tur de oraş cu autocarul şi pietonal în grup însoţit de ghid, timp de 2 ore. Se continuă călătoria cu autocarul pe traseul Beiuş – Stâna de Vale – cu vizitarea staţiunii - Chişcău – Peştera Urşilor (vizitare 45 min., contra cost). Dejun pe cont propriu la Terasa Laura. Se merge la Ştei, apoi se traversează Apusenii, se merge la Arieşeni – Vârtop. Popas 20 minute. Se continuă calatoria pe Valea Arieşului – Arieşeni – (Ţara Moţilor) – Scărişoara, Albac – Horea – staţiunea Fântânele – Beliş, pe malul lacului. Cazare şi cină la hotel Bianca 3*, la ora 20.30. 

Ziua a 6-a Sâmbătă, 25 iunie 2022
Mic dejun tip bufet suedez între orele 08.00 – 09.00. Plecare cu autocarul pe traseul Someşul Cald – Lacul Tarniţa – Lacul Gilău – Cluj - vizitarea cu ghidul a Grădinii Botanice aflate la apogeul floral şi apoi vizitarea oraşului Cluj pietonal, individual 1 oră şi 1 sfert. Se continuă călătoria la Turda unde se poate lua dejunul pe cont propriu la terase. Se vizitează apoi mănăstirea Mihai Vodă si mormântul lui Mihai Viteazul. Se continuă calatoria spre Alba Iulia. Cină şi cazare la hotel Cetate din Alba Iulia.

Ziua a 7-a, Duminică, 26 iunie 2022
Mic dejun tip bufet suedez între orele 07.30 – 08.30. Tur pietonal cu ghidul grupului: se vizitează centrului istoric al orşului (cetatea Alba Iulia) timp de 1 oră şi 15 minute. Plecare spre Bucureşti pe traseul Sebeş – Sibiu (oprire şi vizitare 1 oră şi jumătate împreună cu ghidul grupului şi individual). Se continuă călătoria pe Valea Oltului - dejun pe cont propriu la pensiunea Alex. Se vizitează apoi mănăstirea Cozia, se trece prin Rm. Vâlcea – Piteşti – Bucureşti. Sosire la parcarea Cina în jurul orei 21.00.


Loc in camera dubla: De la 1.600 lei
Loc in camera singla:  De la 1.835 lei
A 3-a persoana in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.600 lei
Copil 7 - 11.9 ani in pat suplimentar in camera dubla: De la 1.205 lei

Servicii incluse: 
- transport conform program cu autocar modern, clasificat 3* 
- 6 nopţi de cazare cu demipensiune (mic dejun tip bufet şi cină meniu 3 feluri servite la masă) 
- excursiile din program 
însoţitor din partea agenţiei pe tot parcursul programului 

Servicii neincluse:
- băuturile din timpul meselor (altele decât cele din program) 
- intrările la obiectivele turistice 
- asigurări medicale

Nota: tariful este valabil pentru un grup de minim 40 de persoane. 

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera standard. Tarifele pentru copii si a treia persoana sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti.

Orice persoana care plateste un avans de 500 lei din contravaloarea pachetului turistic, se considera turist inscris. 
Se va achita diferenta după cum urmeaza: 500 lei pana la 23.05.2022 si ultima rata de 600 lei pana la 06.06.2022 (tarif pentru loc in camera dubla).

In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:
a)  20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in perioada 09 - 23.05.2022
b)  60% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în perioada 23.05 – 06.06.2022
c) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în perioada 06 - 20.06.2022

Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul, mentionate mai sus. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. 

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.
Distributia locurile în autocar se face în ordinea inscrierii, distributia camerelor la hotel si a meselor în restaurant pentru tot sejurul se face de catre dl Blidaru in momentul sosirii la hotel. Orice problema legata de aspectul sau amplasarea camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de d-ul Blidaru. Consumul de la minibar si alte servicii consumate în restaurant si hotel, altele decât cele mentionate la servicii incluse vor fi plătite la fata locului de către turisti. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru România, acordata de Ministerul Turismului.
Agentia de turism organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu 15 zile inainte de data plecarii. 
Oferta valabila in limita locurilor disponibile. Oferta supusa unor termene si conditii.