Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Excursie la Manastirile din Moldova

Excursie la Manastirile din Moldova 

Ghid însoţitor – Ion Antonescu 

Cu participarea lui Florin Piersic şi a Matildei Pascal Cojocăriţa

Bucureşti – Iaşi – Nordul Moldovei – mănăstiri – Piatra Neamţ –Bucureşti

Perioada: 30.06 – 05.07.2021 (5 nopti / 6 zile)


Rezervări: Lidia Maruta | tel: 0722.386.179; e-mail: lidia.maruta@marshal.ro
Ziua 1 / 30.06.2021
Intalnirea participantilor la excursie in parcarea de langa Ateneul Român, la ora 08:30. Plecare din Bucuresti pe traseul Urziceni – Buzau – Focsani – Tecuci – Vaslui – Iasi. Sosire la Iasi, cazare la hotel Unirea. Cina la restaurant Bolta Rece sau un restaurant similar in Iasi.
Ziua 2 / 01.07.2021
Mic dejun la hotel Unirea. Tur de oras in Iasi cu vizita la Mitropolia Moldovei, biserica Trei Ierarhi, biserica Sf. Nicolae, bojdeuca din Ticau a lui Ion Creanga, dealul Copoului cu Teiul lui Eminescu si manastirea Golia. In continuare vizita casei memoriale Mihai Eminescu de la Ipotesti si apoi plecare spre Gura Humorului cu oprire pentru vizitarea manastirii DragomirnaSosire la Gura Humorului, cina si cazare la pensiunea Casa Humor.
Ziua 3 / 02.07.2021
Mic dejun la pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului. Deplasare in comuna Ciprian Porumbescu, pentru vizita Casei Memoriale Ciprian Porumbescu. In continuare vizitarea manastirilor Patrauti, Putna si Sucevita. Dejun la Pensiunea Musatinii din Putna. Continuarea excursiei pentru vizitarea manastirilor Moldovita, Voronet si Humor. Cina si cazare la pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului.
Ziua 4 / 03.07.2021
Mic dejun la pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului. Deplasare spre Piatra Neamt cu oprire pentru vizitarea manastirii Rasca si apoi la Humulesti pentru vizita Casei Memoriale Ion Creanga si a Manastirii Neamtului. Continuarea excursiei cu vizita la Casa Memoriala Mihail Sadoveanu din comuna Vânatori-Neamt. Dupa amiaza vizita manastirilor Bistrita si Pangarati. Intoarcere la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la pensiunea Troian, din Piatra Neamt.
Ziua 5 / 04.07.2021
Mic dejun la hotel Ceahlau. Excursie pentru vizitarea manastirilor Horaita, Varatec si Agapia. Dejun in pensiunea Maria, din Agapia. Dupa-amiaza, vizitarea manastirilor Secu si Sihastria. Intoarcere la Piatra Neamt, cazare la hotel Ceahlau. Cina la pensiunea Troian, din Piatra Neamt.
Ziua 6 / 05.07.2021
Mic dejun la hotel Ceahlau. Plecarea spre Bucuresti, trecind prin Bacau, Focsani, Buzau, Ploiesti. Sosire in Bucuresti in jurul orei 19:30 – 20:00.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Loc in camera dubla: 1.590 lei / persoana
Camera single: 1.980 lei / persoana

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Servicii incluse:

- transport cu autocar dotat cu aer conditionat si cu toate conditiile pentru turismul international, la dispozitie pentru tot programul

- 5 nopti cazare cu mic dejun astfel:

la Hotel Unirea, 4*,din Iasi – 1 noapte

la Pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului – 2 nopti

la Hotel Ceahlau, 3*, din Piatra Neamt – 2 nopti

- Mese (conform program) astfel:

la Restaurant Bolta Rece sau similar, din Iasi – 1 cina

la Pensiunea Casa Humor, din Gura Humorului – 2 cine

la Pensiunea Musatiniilor, din Putna – 1 dejun

1 dejun la Pensiunea Maria, din Agapia;

la Pensiunea Troian, din Piatra Neamt – 2 cine

– costurile pentru soferServicii neincluse:

– intrarile la obiectivele din program

– alte mese decat cele incluse in program

– bauturile alcoolice


Conditii de plata si anulare:

– avans la inscriere : 30% din valoarea excursiei

– termen de plata final: 16.06.2021

– termen de anulare a excursiei, fara penalizare : 09.06.2021

 

Grup minim: 35 persoane

 

Observatii:

Tarifele sunt exprimate in lei, sunt pe persoana, cazare in camera dubla.

Oferta supusa unor termene si conditii. Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

Se va achita tariful stipulat in conditiile si termenele stabilite in contractul cu clientul. Turistul trebuie sa se asigure ca programul sau tariful pachetului turistic nu a suferit modificari.

Agentia de turism isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, in anumite situatii speciale determinate de factori independenti de vointa agentiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor incluse in program. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor interne incheiate.

Repartizarea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.

Cosumul de la minibar si alte servicii consumate in restaurant si hotel, altele decit cele mentionate la serviciile incluse, vor fi platite la fata locului de catre turisti.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Romania, acordata de Ministerul Turismului.